ЯКІСТЬ I БЕЗПЕЧНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА. ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНА ЕКСПЕРТИЗА. ЕКОЛОГІЧНА ТА ХІМІЧНА БЕЗПЕКА


1. Абузнайд Карем Р.С. ЗНАЧЕННЯ ОСТЕОМЕТРИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ВЕНТРАЛЬНОЇ ПОВЕРХНІ НОСОМОЗКОВОГО ВІДДІЛУ ЧЕРЕПА ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ВІКУ І СТАТІ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ У СУДОВО-ВЕТЕРИНАРНІЙ ЕКСПЕРТИЗІ

2. Албулов А.И., Фролова М.А., Гринь А.В., Гунько А.Е., Рогов Р.В. ПОЛУЧЕНИЕ КОРМОВЫХ ДОБАВОК ИЗ ОТХОДОВ ПУШНОГО ЗВЕРОВОДСТВА КАК ОДИН ИЗ ПУТЕЙ РЕШЕНИЯ ПРОБЛЕМЫ ЭКОЛОГИЧЕСКОЙ БЕЗОПАСНОСТИ

3. Бибен И.А. ПРИМЕНЕНИЕ КУЛЬТУРЫ AEROCOCCUS VIRIDANS (ШТАММ) BI-07 ДЛЯ ПОВЫШЕНИЯ БИОБЕЗОПАСНОСТИ МЯСНОЙ ПРОДУКЦИИ ПТИЦЕВОДСТВА

4. Гарнаженко Ю.А., Кухтин М.Д. ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕМПЕРАТУРНИХ ГРУП МІКРОФЛОРИ МОРОЖЕНОЇ РИБИ ІМПОРТОВАНОЇ В УКРАЇНУ

5. Горюк Ю.В. ВМІСТ СОМАТИЧНИХ КЛІТИН У МОЛОЦІ СИРОМУ, ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ НА АГРОПРОДОВОЛЬЧИХ РИНКАХ МІСТ ТЕРНОПОЛЯ ТА КАМ’ЯНЦЯ-ПОДІЛЬСЬКОГО

6. Куцан О.Т., Нємкова С.М., Доценко Р.В., Маслій І.Г., Оробченко О.Л., Десятникова О.В. МОНІТОРИНГ ЗРАЗКІВ МЕДУ З ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗА ОСНОВНИМИ ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ ЯКОСТІ

7. Лазарєва Л. М., Ковтун В. А., Штангрет Л. І. АНАЛІЗ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ МЕДУ ЗАХІДНОГО РЕГІОНУ УКРАЇНИ

8. Петров Р.В., Фотіна Т.І ЗАСТОСУВАННЯ ЕКСПРЕС-МЕТОДУ «PREMI®TEST» ДЛЯ ВИЯВЛЕННЯ ЗАЛИШКІВ АНТИБАКТЕРІАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ У М’ЯСІ РИБИ

9. Самуйленко А.Я., Еремец В.И., Гринь С.А., Раевский А.А. ЗНАЧЕНИЕ БИОЛОГИЧЕСКОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ В РЕШЕНИИ ЭКОЛОГИЧЕСКИХ ПРОБЛЕМ

10. Шевченко К.О. ВСТАНОВЛЕННЯ ВІКУ І СТАТІ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ ЗА СПЕКТРОСКОПІЧНИМИ ПАРАМЕТРАМИ ГІЛКИ НИЖНЬОЩЕЛЕПНОЇ КІСТКИ У СУДОВО-ВЕТЕРИНАРНІЙ ЕКСПЕРТИЗІ

image description